Skip to content

Stambyte och relining i Umeå

Vi på EMFA kan hjälpa dig med stambyte eller relining. Oavsett vad som passar dig och dina förutsättningar så arbeterar vi med erfarna partners för att hitta rätt lösning för er.

Relining

Vi utför relining i Umeå i både stora och små fastigheter. Relining är ett alternativ till ett traditionellt stambyte som gör arbetet enklare då man
kan göra en stor del av arbetet utan att behöva göra byta ut på de befintliga rören.

Relining är ett arbetssätt där man ger nytt liv till befintliga VVS-installationer genom att föra in en slags “socke” på insidan av de befintliga rören för att förhindra att de rostar sönder. De nya plaströr som förs in förlänger livslängden på de befintliga rören med flera år, om inte årtionden förutsatt att de befintliga rören är i hyfsat skick.Relining är en metod där man ger nytt liv till gamla VVS-installationer genom att föra in en slags “strumpa” på insidan av de befintliga rören för att förhindra att de rostar sönder.
De nya plaströren som förs in ökar livslängden på de befintliga rören med flera år och årtionden förutsatt att de befintliga rören är i hyfsat skick.

Kontakta oss för att få hjälp med om stambyte eller relining är rätt för dig.